Mureropgaver​

Vi udfører alle former for murerarbejde. Altid med fokus på et solidt håndværk og et smukt resultat.​

Er familien vokset, kan der være behov for en ombygning eller tilbygning. Her stiller vi vores ekspertise til rådighed og udarbejder en plan i tæt samarbejde med dig, så dine ønsker og drømme går i opfyldelse.

Vi kan være behjælpelig i hele byggeprocessen fra skitse og byggetilladelse til det færdige projekt, og står gerne for hele entreprisen – så er du sikker på, at kvalitet er i top og tidsplanen overholdes. 

Vi er en erfaren virksomhed inden for murerfaget

Vi løser alle mureropgaver og står også gerne for totalentreprisen, så byggeprocessen bliver lettere for dig.


Vi opmurer vægge, restaurerer murværk, støber fundamenter, opsætter badeværelser og meget, meget mere. Uanset om du ønsker ombygninger, tilbygninger, nybygninger eller reparationer, er vi klar til at udarbejde et godt tilbud.

Kontakt os og få et gratis tilbud

Går du med planer om at få boligen vandskuret, skal du ikke vente for længe med at få den sandblæst. Det er en god ide at få facaden sandblæst i god tid, så eventuel fugt kan nå at sive ud af muren.


Kontakt os derfor allerede i dag for et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi står naturligvis klar med kvalificeret rådgivning, så du får den bedst mulige løsning.

Du kan enten ringe til os på telefon 28 18 80 60, men du kan også altid skrive til vores e-mail mvstrip@outlook.dk , hvis du foretrækker det. Så sørger vi for at vende tilbage med en besvarelse på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Få et gratis uforpligtende tilbud!

Udfyld formularen med dit telefonnummer og en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og vi vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​​

Gratis og uforpligtende

Professionel rådgivning

Få svar inden for 48 timer

Skriv til os på mvstrip@outlook.dk

eller ring på telefon: ​28 18 80 60

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt