Om MV Strip​

Søger du et professionelt og kvalificeret blæsningsfirma med stor erfaring? Så behøver du ikke lede længere. MV Strip løser både store og små opgaver – uanset om det handler om blæsning af murværk, træ eller stål/metal.

Sandblæsning af husfacader

Ved blæsning af din boligs facade fjernes der alle rester af kalk, maling og puds således at det nye lag vandskuring eller puds får et godt og bindende underlag. Vi blæser også ubehandlede mursten, da de har en vandafvisende overflade, som skal fjernes, for at vandskuringen kan trænge ind i stenene. Gøres dette ikke vil vandskuringen efter kort tid begynde at falde af igen.

Kontakt os

Går du med planer om at få boligen vandskuret, skal du ikke vente for længe med at få den blæst. Det er en god ide at få facaden blæst i god tid, så eventuel fugt kan nå at sive ud af muren.


Kontakt os derfor allerede i dag for et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi står naturligvis klar med kvalificeret rådgivning, så du får den bedst mulige løsning.

Indhent et tilbud​

Udfyld formularen med dit telefonnummer og en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og vi vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg MV STRIP
​på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores ydelser, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på blæsning, så send os en e-mail i dag.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

MV Strip

Kolstrup 23A, st
​6200 Aabenraa

CVR: 40362096

Kontakt os

☎ Tlf.: 28 18 80 60

✉ E-mail: mvstrip@outlook.dk

Samarbejdspartner

Følg os

Her holder vi til