Imprægnering af fliser og mursten

De fleste der bor i parcelhus, hvis ikke alle, kender til det med terrassefliser, der mister deres oprindelige smukke farve, og bliver helt grønne af alger. Eller værre endnu angribes af flisepest.


Men det er ikke kun ens terrassefliser, der kan ende med grønne overfalder, det er alle materialer, som man bygger et hus i, mursten, træ, betonfliser osv. der kan angribes af alger og flisepest. Imprægnering af ens fliser og mursten løser dette problem til langt ud i fremtiden. Det er en engangsudgift i noget, der holder i mange år.

Det kan være, at man har brugt særlig tid og omhu med at udvælge specielle og smukke mursten, der passer til de omgivelser, hvor man har opført sin bolig, eller det kan være, at man har valgt en særlig slags mursten, fordi de siger noget om den person man er. Så man vil også gerne passe godt på dem, således at de bevarer det udseende, som man sætter pris på og elsker. Derfor kan det være en rigtig god løsning at få imprægneret sine mursten, således at de bliver smudsafvisende og lettere at vedligeholde.


Med en imprægnering forstås, at man giver sine mursten eller fliser en overfladebehandling, der i store træk svarer, til den man giver sine nyindkøbte sko, således at de bedre kan afvise vand og smuds. På denne måde kan de holde længere, og de bevarer deres flotte udseende i længere tid, end hvis de ikke var blevet imprægneret.

Således også med ens bolig, hvis man gerne vil bevare sine mursten, eller hvis man gerne vil slippe for at skulle højtryksrense sine terrassefliser hvert forår, før man kan tage sin terrasse i brug. Så skal man investere i en imprægnering af ens mursten og/eller fliser. På denne måde holder de på deres udseende i væsentlig længere tid, og man slipper for alt det bøvl med løbende vedligeholdelse og tidskrævende rengøring.​

Indhent et tilbud​

Udfyld formularen med dit telefonnummer og en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og vi vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg MV STRIP
​på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores ydelser, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på blæsning, så send os en e-mail i dag.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

MV Strip

Kolstrup 23A, st
​6200 Aabenraa

CVR: 40362096

Kontakt os

☎ Tlf.: 28 18 80 60

✉ E-mail: mvstrip@outlook.dk

Samarbejdspartner

Følg os

Her holder vi til