Betonarbejde for private og erhverv​

En ordentligt betonarbejde stiller store krav til de faglige færdigheder. Med MV Strip som samarbejdspartner er du garanteret et arbejde, hvor kvaliteten er i top.​

Vores kompetencer omfatter betonarbejder i alle afskygninger. Fra punktfundamenter, terrændæk og etablering af nye kældre til gulve, vægge og trapper. Vi løser også opgaver, hvor præfabrikerede betonelementer som altangange og terrasser skal monteres.

Vi udfører alle former for betonarbejde

Vi står også til rådighed ved mindre opgaver som reparation af kældergulve eller sokler og ved etablering af trapper eller mure.


Alt arbejde med beton kræver erfarne håndværkere med indgående kendskab til metoder, værktøjer og materialer. Derfor kan du trygt vælge MV Strip, hvis du skal have løst en opgave, der involverer betonarbejde.

Vi  udfører renovering af skader i betonkonstruktioner

Beton er et holdbart materiale, men det har alligevel brug for vedligeholdelse og renovering. Særligt hvis konstruktionerne er udsat for slitage fra vind og vejr.


Vi benytter de mest gennemtestede og moderne metoder og materialer til at renovere betonkonstruktioner. Vi arbejder bl.a. med specielle fugemasser og en fiberforstærket grovmørtel.
Materialerne sikrer, at udbedringerne holder og eventuelle skader ikke forværres.

Du kan enten ringe til os på telefon 28 18 80 60, men du kan også altid skrive til vores e-mail mvstrip@outlook.dk , hvis du foretrækker det. Så sørger vi for at vende tilbage med en besvarelse på din henvendelse så hurtigt som muligt.

​Følg MV STRIP
​på Facebook

Få et større indblik i vores hverdag.

Få et gratis uforpligtende tilbud!

Udfyld formularen med dit telefonnummer og en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og vi vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​​

Gratis og uforpligtende

Professionel rådgivning

Få svar inden for 48 timer

Skriv til os på mvstrip@outlook.dk

eller ring på telefon: ​28 18 80 60

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt