Tømreropgaver​

Søger du en pålidelig og kompetent entreprisevirksomhed? Hos MV Strip har vi flere års erfaring med alt fra små håndværksopgaver til totalentrepriser.

Dækker hele Aabenraa

Vi udfører arbejde i hele Sønderjylland og vi er specialiserede i tømrer-, snedker- og murerarbejde. Her på siden kan du finde nærmere beskrivelser af vores arbejde og specialeområder.

Alle typer opgaver

Uanset om du skal have løst en stor eller en lille håndværksopgave, står MV Strip klar til at hjælpe dig. Det kan være badeværelse, køkken, carport, gulve, tage, døre eller vinduer. Se hvad vi kan tilbyde og få inspiration her på siden. Find vores priser eller kontakt os hvis du vil have et uforpligtende tilbud.


​Garanti for tilfredshed

​Tilfredse kunder betyder alt for os. Derfor yder vi den bedste service i branchen, så du altid er sikret et tilfredsstillende resultat.

Vores arbejde er kendetegnet ved:

  • Høj kvalitet
  • Præcision
  • Punktlighed
  • God service
  • Fornuftige priser

Du kan enten ringe til os på telefon 28 18 80 60, men du kan også altid skrive til vores e-mail mvstrip@outlook.dk , hvis du foretrækker det. Så sørger vi for at vende tilbage med en besvarelse på din henvendelse så hurtigt som muligt.

​Følg MV STRIP
​på Facebook

Få et større indblik i vores hverdag.

Få et gratis uforpligtende tilbud!

Udfyld formularen med dit telefonnummer og en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og vi vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​​

Gratis og uforpligtende

Professionel rådgivning

Få svar inden for 48 timer

Skriv til os på mvstrip@outlook.dk

eller ring på telefon: ​28 18 80 60

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt