Om MV Strip​

Søger du et professionelt og kvalificeret blæsningsfirma med stor erfaring? Så behøver du ikke lede længere. MV Strip løser både store og små opgaver – uanset om det handler om blæsning af murværk, træ eller stål/metal.

​​

Sandblæsning af husfacader

​Ved blæsning af din boligs facade fjernes der alle rester af kalk, maling og puds således at det nye lag vandskuring eller puds får et godt og bindende underlag. Vi blæser også ubehandlede mursten, da de har en vandafvisende overflade, som skal fjernes, for at vandskuringen kan trænge ind i stenene. Gøres dette ikke vil vandskuringen efter kort tid begynde at falde af igen.

Kontakt os

Går du med planer om at få boligen vandskuret, skal du ikke vente for længe med at få den blæst. Det er en god ide at få facaden blæst i god tid, så eventuel fugt kan nå at sive ud af muren.

Kontakt os derfor allerede i dag for et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi står naturligvis klar med kvalificeret rådgivning, så du får den bedst mulige løsning.

Du kan enten ringe til os på telefon 28 18 80 60, men du kan også altid skrive til vores e-mail mvstrip@outlook.dk , hvis du foretrækker det. Så sørger vi for at vende tilbage med en besvarelse på din henvendelse så hurtigt som muligt.

​Følg MV STRIP
​på Facebook

Få et større indblik i vores hverdag.

Få et gratis uforpligtende tilbud!

Udfyld formularen med dit telefonnummer og en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og vi vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​​

Gratis og uforpligtende

Professionel rådgivning

Få svar inden for 48 timer

Skriv til os på mvstrip@outlook.dk

eller ring på telefon: ​28 18 80 60

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt