​Facaderenovering med hedvandsrensning

​Skal du have lavet facaderenovering eller en anden opgave, der kræver rensning? Hos MV Strip tilbyder vi hedvandsrensning, som er en ny og meget effektiv metode indenfor rensning.

Vi har base i Aabenraa, hvorfra vi kører ud til privatkunder og erhvervskunder i hele landet. Bor du i Århus, Odense, Kolding eller en anden by i Danmark, kører vi gerne ud til dig.

Vi tilbyder facaderenovering med mobilt udstyr

Vores udstyr til hedvandsrensning, isolering, sandblæsning og andre opgaver er mobilt. Derfor kan vi komme ud til dig og hjælpe med facaderenovering, uanset hvor i Danmark du bor.

Brug for rensning? Rensning kan bl.a. bruges til:

  • At rense beskidte facader
  • At fjerne alger eller mos på murværk
  • At fjerne maling fra murværk og beton

Uanset hvilken opgave du har brug for vores hjælp til rensning i forbindelse med, sørger vi for at passe på overfladen – og så sørger vi selvfølgelig også for at afdække vinduer og døre, så du ikke er generet, mens vi arbejder.

Vi bruger det nyeste indenfor hedvandsrensning

Vi bruger det nyeste indenfor rensning: hedvandsrensning. Ved en hedvandsrensning anvendes en maskine, som med meget varmt vand og et højt tryk fjerner alger, maling fra beton og murværk – nemt, hurtigt og effektivt.​

Hedvandsrensningen benyttes især til rengøring af områder, som er meget smudsede, fedtede eller kræver en ekstra hygiejnisk rengøring. Vi er naturligvis altid omhyggelige med at vælge de rette dyser, så overfladen påvirkes mindst muligt.

Hvad koster facaderenovering?

Overvejer du at få renset din facade med hedvandsrensning? Vores pris pr. m2 afhænger af, om du skal have renset i forbindelse med isolering, sandblæsning eller andet. Når vi kender til dine ønsker, kan vi give dig en m2-pris. Vi vil altid gerne give dig et uforpligtende tilbud, når vi ved lidt mere om din opgave.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på facaderenovering til en billig pris. Du kan bruge vores kontaktformular, ringe til os på telefon 28 18 80 60 eller sende en e-mail til mvstrip@outlook.dk, så vender vi tilbage til dig, så snart vi kan.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg MV STRIP
​på Facebook

Få et større indblik i vores hverdag.

Få et gratis uforpligtende tilbud!

Udfyld formularen med dit telefonnummer og en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og vi vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​​

Gratis og uforpligtende

Professionel rådgivning

Få svar inden for 48 timer

Skriv til os på mvstrip@outlook.dk

eller ring på telefon: ​28 18 80 60

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt