Sandblæsning

MV strip tilbyder sandblæsning både til privat og erhverv. Har du derfor brug for en professionel sandblæsning af for eksempel din husfacade, står vi klar. Alt du skal gøre, er at kontakte os, så giver vi et uforpligtende tilbud.

Hvorfor sandblæsning?

Sandblæsning er et yderst effektivt middel til netop dette formål, og det kræver samtidigt mindre tid og kræfter. Det er utrolig vigtigt at afrense overfladen korrekt for og maling og puds. Det varierer fra opgave til opgave. 

Kvalitet i højsædet

​MV strip tilbyder professionel sandblæsning af din facade, hvor vi har fokus på både kvalitet og effektivitet. Facader, der ikke er blevet sandblæst og renset korrekt, kan lide stor skade i løbet af kort tid, da den endelige behandling af facaden ikke vil hæfte lige så godt.

Kontakt os

Ønsker du en sikker og professionel sandblæsning, er du velkommen til at kontakte os.

Du kan enten ringe til os på telefon 28 18 80 60, men du kan også altid skrive til vores e-mail mvstrip@outlook.dk , hvis du foretrækker det. Så sørger vi for at vende tilbage med en besvarelse på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Få et gratis uforpligtende tilbud!

Udfyld formularen med dit telefonnummer og en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og vi vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​​

Gratis og uforpligtende

Professionel rådgivning

Få svar inden for 48 timer

Skriv til os på mvstrip@outlook.dk

eller ring på telefon: ​28 18 80 60

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt